1000 de pasi simpli pentru afacerea ta

1000pasiTe astepti sa gasesti articole cu 3, 5 , 21 de pasi pentru a realiza ceva. O mie de pasi ti se pare cam mult, nu ?

Fara sa vreau sa demonizez abordarea in pasi simpli a oricarui lucru, nu pot sa nu observ ca in era vitezei, cand totul trebuie sa se intample cu viteza, ne asteptam ca si eforturile antreprenoriale sa poata fi realizate de la o zi la alta cu rezultate peste medie daca se poate.

Ca si consumatori suntem indreptatiti sa credem asta si sa spunem tare si raspicat : Se poate ! . O simtim pe pielea noastra.

Mergem la fast food si suntem serviti in mai putin de un minut cu mancare proaspat preparata in fata noastra, dam un telefon ca nu avem semnal la televizor si o echipa intraga se porneste sa ne rezolve problema, ca in 15 minute sa vedem emisiunea preferata, se opreste electricitatea pentru doua minute si ni se pare inadmisibil, iesim pe scara sa intrebam vecinii ce s-a intamplat. Lista poate continua.

In spatele experientei noastre ca si consumatori sunt echipe intregi, sisteme create si intretinute, mii de pasi zilnici pentru ca afacerile respective sa mearga si sa mearga foarte bine.

Daca esti antreprenor sau doresti sa iti deschizi o afacere stii deja sau trebuie sa te astepti sa faci cateva mii de pasi zilnici pentru ca afacerea ta sa prospere. Statisticile spun ca de 9 ori din 10 , acele cateva mii de pasi nu sunt suficienti.

Atunci te intrebi:  merita ?. Iar raspunsul este fara ezitare DA !. Merita !.

Merita pentru ca : …si aici fiecare are raspunsul lui.

Aflarea raspunsului e de multe ori mai importanta decat afacerea in sine. O afacere vine si se duce , antreprenorul ramane. Ramane sa isi continue calatoria cu alti pasi in fiecare zi, cu provocari si incercari noi. Finalul si Varful fiecaruia din noi e diferit, exerientele noastre sunt diferite.

Ceea ce avem in comun este acea dorinta de a lupta si de a cauta solutii in permanenta.

Cu prietenie,

Daniel Moga

PS:      Renunta sa mai speri la un trecut mai bun ! Actioneaza ! si un like te rog.

PSS:  Daca esti in cautarea unei idei de afaceri pentru tine poti gasi mai multe detalii AICI [SERIE VIDEO GRATUITA]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*