FB cover 2_3

Descopera, Proiecteaza si Bucura-te de Afacerea Ta Proprie 

 

Se poate sa te afli in una din aceste situaţii:

 

 Te gândeşti de mai mult timp sa porneşti o afacere dar nu ai făcut-o pana acum din diverse motive personale

 Eşti angajat si te-ai saturat sa munceşti pentru altcineva fara sa fii răsplătit pe măsură

 Eşti satul sa iţi spună alţii ce sa faci

 Programul zilnic prelungit si fara perspective te-a epuizat fizic si psihic, vrei sa scapi dar nu ai soluţii

 Ştii ca trebuie sa faci ceva, arzi de nerăbdare sa porneşti dar inca nu ştii de unde sa începi

 

In oricare dintre aceste situaţii te-ai afla problemele reale cu care te confrunţi sunt următoarele :

 

 Lipsa unei siguranţe reale a locului de munca si implicit a unei surse de venit

 Perspectiva sumbra asupra sistemului de pensii si ce se va întâmpla cu tine pe termen lung

 Economia, politica si viaţa sociala într-o schimbare continua care te debusolează mai ales daca eşti un pion in mana altora

 

Provocarea este una imensa si apăsa asupra ta ca o nicovala. Sistemul te vrea prizonier in propriile lui mecanisme de profit.

 

Soluţia e sa transformi aceasta apăsare, aceasta zbatere, munca si efortul tau zilnic într-o sursa de bucurie si profit pentru tine.

Pentru ca acest lucru sa se întâmple e nevoie sa iţi transformi ideile in fapte folosind un sistem simplu care te ghidează pas cu pas de la o idee la o afacere de vis.

O afacere care sa iţi aducă bucuria unei vieţi trăite cu entuziasm, răsplătiri pe măsura pasiunii si acţiunilor tale.

Danie MogaIn cartea 10 Pasi De La Idee La Afacerea Ta De Vis te conduc pas cu pas de la prima etapa a procesului de descoperire si pornire a unei afaceri pana la ultima etapa, lansarea ei pe piaţă.

Am sa te ajut sa te descoperi pe tine ca persoana si sa tratezi acele aspecte care te-au ţinut pe loc pana acum.

Mai precis iţi arat cum sa treci peste blocajele cu care se confrunta cel mai frecvent cei care pornesc o afacere si cum trebuie sa gândeşti pentru a trece peste aceste frici personale care te-au ţinut pana acum departe de acţiune.

Te ajut pas cu pas cum sa gasesti o idee potrivita pentru tine si cum sa o evaluezi. Mai mult iţi arat cum sa “potriveşti” acea idee într-o nisa si sa te poziţionezi corect cu ea astfel încât sa se potrivească ca o mănuşă pe tipul tau de personalitate.

Iţi arat de asemenea care iţi sunt opţiunile de a transforma ideea ta într-o afacere si ce trebuie sa faci ca sa ramai motivat pe parcursul acestui proces.

Te voi ajuta sa alegi un model de afacere potrivit pentru tine iar apoi am sa te conduc prin toate etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru a proiecta, a lansa si a controla ulterior afacerea.

Te voi învăţa cum sa creezi produse si servicii potrivite si cum sa le oferi spre vânzare.

Cum sa identifici cei mai buni clienţi si sa le vinzi cu succes.

Cum sa alegi canalele cele mai potrivite de distribuţie pentru produsele si serviciile tale.

Cum sa dezvolţi relaţii cu clienţii folosind modele si procese specifice astfel încât aceştia sa cumpere de la tine iar si iar.

Cum sa alegi un model de a transforma munca ta in bani care sa fie potrivit pentru tine, sa stabileşti preturile si sa iţi maximizezi încasările.

Cum sa cauţi, sa abordezi si sa creezi parteneriate care te vor propulsa cu afacerea.

Am sa te învăţ cu sa devii o persoana care pune in valoare resurse chiar daca aceste resurse nu sunt proprietatea ta.

Iţi arat cum sa stabileşti si sa organizezi activităţile din afacerea ta pentru a avea imagine de ansamblu, a controla si delega mai bine.

In final am sa iţi arat cum sa “deschizi” sau “lansezi la apa” afacerea astfel încât sa producă un impact imediat si sa se facă remarcată.

Daca temerea ta cea mai mare sau motivul pentru care inca nu ai pornit o afacere este ca nu ai bani de investit, nu te mai gandi la asta, vei gasi solutii si motive suficiente in aceasta carte incat sa nu te mai indoiesti de asta

Pas cu pas în modul cel mai practic, adaptat la nivelul afacerilor care pornesc de la zero.

 

Pretul Special este de 97 ron 69 ron 

  VREAU CARTEA

Vestea si mai buna este ca…

Esti Protejat de Garantia Mea Personala de 200 % si In Felul Acesta Este Imposibil sa Iei O Decizie Gresita

Daca in timp de 30 de zile consideri ca ceea ce iti ofer nu este valoros pentru tine sau din oricare alt motiv , Iti dau banii inapoi si in plus poti pastra si materialele.

NU te pun sa umbli cu retururi, sa faci alte cheltuieli sau sa imi dai explicatii. Iti trimit numaidecat banii. Primesti si banii, ramai si cu materialele , adica nimic de pierdut. Preiau eu tot riscul.

Sunt sigur ca accepti ideea ca sunt putine ocaziile in viata cand iti poti transforma viitorul, fara a risca un ban

 

Uite ce trebuie sa faci acum …..

Apasa pe butonul de comanda, completeaza datele de livrare si vei fi directionat catre o pagina securizata de plata. Poti alege daca  sa platesti cu cardul sau ramburs.

Daca ai alte intrebari sau intampini dificultati de orice fel poti contacta serviciul clienti la adresa suport.start()gmail.com

 

2014-11-20_1857In calitate de Consultant si Coach ii ajut pe cei care doresc sa porneasca o afacere, pe antreprenori si liber profesionisti, sa descopere, sa proiecteze si sa dezvolte o afacere astfel incat sa obtina mai multi clienti, mai mult control, vanzari si profit mai mare.

In acesti ani am lucrat unu la unu cu peste patru sute de antreprenori care si-au pornit propria lor afacere de la zero. Am avut ocazia sa invat alaturi de ei si sa extrag acele elemente care ii opreau sa treaca la actiune si sa obtina rezultate. Am pus din aceasta experienta acumulata si in cartea pe care ti-o ofer si care sunt convins ca te va ajuta din plin si pe tine.

 

Cu prietenie,

semnatura daniel moga

 

 

PS : Nu lasa sa interfereze nimic , absolut nimic cu actiunea imediata. Cand e vorba de o schimbare in bine, orice intarziere este nejustificata. NU te uita la altii cum fac banii pe care ii poti face tu. Altadata ar putea fi prea tarziu. Actioneaza acum , ceea ce inseamna mai multi bani luna viitoare si independenta anul viitor.