Cine Sunt Si Cum Te Pot Ajuta Concret

Salut,

Numele meu este Daniel Moga, sunt consultant si coach pentru afaceri. 

De mai bine de 10 ani ii ajut pe cei care doresc sa porneasca o afacere, pe antreprenori si liber profesionisti, sa descopere, sa proiecteze si sa conduca o afacere, astfel incat sa obtina mai mult control, mai multi clienti, vanzari si profit mai mare. 

Daca esti la inceput de drum si vrei sa pornesti o afacere………. sau esti deja antreprenor si vrei sa te dezvolti, sa inveti lucruri noi pe care sa le aplici in afacerile tale, atunci aici este locul tau.

Bine ai venit in aceasta calatorie a vietii, unde invatam, gresim si crestem impreuna. Unde In fiecare zi a vietii, suntem mai aproape de succesul nostru, asa cum il definim si il dorim fiecare.

Dincolo de cuvinte precum: afaceri, antreprenori, succes, vreau sa iti vorbesc de valori, despre idealuri, de ceea ce ma anima pe mine si de ce folosesc eu aceste cuvinte si parghii.

Vreau sa iti spun ca libertatea si independenta sunt elemente care ma fac sa tresar si  ma motiveaza sa ma trezesc in fiecare dimineata si sa imi doresc mai mult de la viata. Daca si tu esti un spirit liber care doreste mai mult de la viata lui si cauta solutii practice la provocarile de zi cu zi atunci esti in locul potrivit.

Daniel Moga

 

 

 

Cum poti tu beneficia ? 

Ai cel putin cateva variante in care poti beneficia din aceasta interactiune. 

Prima varianta sunt articolele, newsletterul, e-mail, webinariile si alt continut care este oferit in mod gratuit pe acest site

O a doua varianta este prin achizitia produselor pe care le ofertez periodic, produse care sunt menite sa te ajute sa obtii rezultate in afaceri si dezvoltarea personala

A treia varianta este prin serviciile de consultanta si coaching pe care le ofer in sfera pornirii si dezvoltarii afacerilor. 

Cu prietenie,

Daniel Moga